Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Důležité informace
  3. Ochrana osobních údajů (GDPR)
Ochrana osobních údajů

Vážíme si Vaší důvěry a chceme vás ubezpečit, že veškeré osobními údaje zpracováváme výlučně v souladu s právními předpisy upravujícími ochranu osobních údajů.

  1. Provozovatel e-shopu Olga Javorská, se sídlem V Zálesí 311, 252 26 Třebotov (Praha-západ), identifikační číslo: 70786861, podnikatel zapsán v Živnostenském rejstříku (dále jen "prodávající",nebo "správce") zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen "Nařízení"), následující osobní údaje:
    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz vobchodním sdělení – odhlásit.
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno provozovatelem eshopu,tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
  3.             a) Zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží, či realizaci plateb na základě kupní smlouvy a osoby zajišťující pro správce technické služby související sprovozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat, tedy: Poskytovatel služby  Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou Česká pošta s.p., DPD  CZ s.r.o. a PPL CZ s.r.o. a další dopravní společnosti, jejichž služby v tuto chvíli nevyužívá

                  b) Příjemci Vašich osobních údajů zpracovávaných za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů můžou být dále orgány finanční správy, či jiné příslušné úřady v případech, kdy tak správci ukládají obecně závazné právní předpisy.

                   c) Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo  EU),  nebo      mezinárodní organizaci.

   

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na email adrese info@caracasa.cz
  2.    Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.caracasa.cz, užívá na této webové stránce  soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

                       * měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti  a chování návštěvníků na webových stránkách

                       * základní funkčnosti webových stránek

 

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho č 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Webové stránky lze používat i vrežimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle č 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových strá
  • Svůj prohlížeč můžete nastavit tak, aby se na pevném disku žádné cookies neukládaly, respektive, aby se již uložené Cookies opět smazaly. Toto nastavení zjistíte z nápovědy svého prohlížeč
  • Cookies,které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude vrozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo zdůvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

© Copyright 2016 - 2021 Caracasa Atelier. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz